Uimaopetus lapsille

Uiminen on yksi tärkeimmistä taidoista jo senkin takia, että se voi pelastaa lapsesi tai jonkun muun hengen vesillä oltaessa. Lapsi voi alkaa uimaan jo vauvauinnissa kolmen kuukauden ikäisenä. Yksityis-, pari- ja pienryhmäopetusta, joissa totutellaan veteen sekä harjoitellaan alkeisuinteja, suosittelemme aloittamaan noin kolmen vuoden iässä, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä! Meillä on tekniikkaopetuksen lisäksi paljon kokemusta arkojen ja vedenpelkoisten lasten opetuksesta. Uinnin pienryhmissä oppilaiden lähtötasojen tulee olla suunnilleen samat, jotta opetus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

Lapsen/lasten iästä riippuen yhden kerran kesto on 30-60 minuuttia

Alkeet

Osaavien opettajiemme kanssa lapsi pääsee eroon myös traumasta johtuvasta vesipelosta tai arkuudesta turvallisessa ympäristössä! Alkeisopetuksessa lähdemme liikkeelle vedestä elementtinä, sen ominaisuuksista ja haasteista, leikin kautta tietenkin. Sukeltamisen, eli veden alle painautumisen sekä kellunnan kautta lähdemme lapselle sopivaan tahtiin harjoittelemaan alkeisuintilajeja, jonka jälkeen voidaankin siirtyä oikeiden tekniikoiden opetteluun.

Tekniikka

Jos lapsi osaa uida n. 25 m omalla tekniikalla, mutta toiveissa olisi oppia ihan oikeitakin lajeja, tekniikkaopetus on hyvä valinta. Opettajillamme on myös omaa uintitaustaa sekä valmennuskokemusta, joten kaikkien neljän virallisen uintilajin (perhonen, selkä, rinta ja vapaa) tekniikoiden opetus onnistuu, kuten myös käännökset ja startit. Tekniikkaopetuksessa lähdetään liikkeelle tärkeimmästä, eli vartalon asennosta sekä otteesta veteen, joiden jälkeen edetään lajikohtaisiin harjoituksiin. Tekniikkaopetus soveltuu hyvin myös kokeneemmille uimarilapsille, sillä harjoitukset räätälöidään lähtötason mukaan sopiviksi.

Yksilö45

Yksi harjoituskerta kestää n. 45 minuuttia.

5x

330€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

10x

550€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

20x

940€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

Duo45

Yksi harjoituskerta kestää n. 45 minuuttia. Opetuksessa on kaksi henkilöä kerrallaan, lisähenkilöt sovitaan erikseen

5x

210€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

10x

370€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

20x

680€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun