Mikä Personal Training?

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta (personal training) liikuntaan ja hyvinvointiin. Järjestämme myös parivalmennusta sekä pienryhmävalmennusta. Valmennuksemme sopii painonpudottajille, odottaville sekä synnyttäneille äideille, uutta liikuntalajia etsiville sekä jo kokeneemmille liikkujille ja urheilijoille. Tärkeitä arvoja valmennuksessamme on maanläheisyys, kokonaisvaltaisuus, rentous sekä läsnäolo.

Kenelle palvelumme sopivat?

Personal training painonpudottajille

Haluatko pudottaa painoasi ja samalla lisätä hyvinvointiasi sekä jaksamistasi? Meiltä saat osaavaa ja kannustavaa valmennusta painonpudotukseen. Löydämme yhdessä sinulle sopivat liikuntamuodot ja sovitamme liikunnan sekä terveellisen ruokavalion sinun arkeesi niin, että elämäntapamuutoksesi on pysyvä. Ihmisten elämäntilanteet ovat hyvin erilaisia ja huomioimme sen valmennuksessamme. Painonpudotus meidän ohjauksessa on mukavaa ja rentoa, mutta silti tuloksellista!

Personal training kuntoliikkujille ja urheilijoille

Tarjoamme jo kokeneemmille liikkujille ohjausta lajinomaisiin kehonhuolto-, voima- ja kestävyysharjoituksiin. Esimerkiksi juoksijoille teemme kuntosali- ja kehonhuolto-ohjelmia tukemaan juoksuharjoittelua. Lajisi voi toki olla mikä tahansa muukin. Omaa lajia tukevat oheisharjoitukset ovat tärkeitä mm. liikuntavammojen ehkäisyn kannalta. Jos tarvitset ohjausta tai uusia vinkkejä harjoitteluusi, ota meihin yhteyttä!

Personal training äideille/äitiysliikunta

Oletko pienen lapsen äiti ja kaipaat tukea sekä valmennusta raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen? Haluat ehkä pudottaa raskauskiloja ja saada sitä kautta olosi virkeämmäksi? Vai oletko odottava äiti ja haluat varmistaa hyvinvointisi raskauden aikana ja nopeuttaa palautumista synnytyksen jälkeen?

Tarjoamme odottaville ja synnyttäneille äideille turvallista ja innostavaa valmennusta liikkumiseen raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. Äitiysliikunnassa tärkeitä osa-alueita ovat keskivartalon ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen, kehonhuolto sekä äidin hyvinvointi ja jaksaminen vauva-arjessa. Liikunnan aloittaminen on turvallista ja mukavaa osaavan personal trainerin kanssa.

Missä valmennus tapahtuu?

Valmennus tapahtuu pääasiassa Turun alueella, mutta myös lähikunnissa (hintoihin lisätään tällöin kilometrikulut). Suurin osa asiakkaistamme on harjoitellut ulkona tai kotona, mutta tapaamiskerrat voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaisesti myös esimerkiksi kuntosalilla (alla muutamia esimerkkejä vaihtoehdoista) tai Suvituulen tiloissa Hirvensalossa (Suvilinnantie 2. Turku). Tapaamisten kesto on n. 1 tunti.

Esimerkkejä kuntosaleista, joissa valmennus voidaan toteuttaa: Gym2000, Turun kaupungin kuntosalit, Motivus sekä Uittamon kuntosali.