Allas kuva.png

Uimaopetus aikuisille

Uiminen on yksi tärkeimmistä taidoista jo senkin takia, että se voi pelastaa sinun tai jonkun muun hengen vesillä oltaessa. Uinti mielletään perinteisesti raskaaksi ja hitaaksi liikuntamuodoksi, ehkä sen takia epämukavaksikin. Uinti on kuitenkin erittäin hyvä ja miellyttävä liikuntamuoto, kunhan lajitekniikkasi on kunnossa! Uinnin pienryhmissä oppilaiden lähtötasojen tulee olla suunnilleen samat, jotta opetus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

Yhden kerran kesto on noin 60 minuuttia

Alkeisopetus

Osaavien opettajiemme kanssa pääset eroon myös traumasta johtuvasta vesipelosta tai arkuudesta turvallisessa ympäristössä! Alkeisopetuksessa lähdemme liikkeelle vedestä elementtinä, sen ominaisuuksista ja haasteista. Sukeltamisen, eli veden alle painautumisen sekä kellunnan kautta lähdemme oppilaalle sopivaan tahtiin harjoittelemaan alkeisuintilajeja, jonka jälkeen voidaankin siirtyä oikeiden tekniikoiden opetteluun.

Tekniikkaopetus

Jos uinti tuntuu raskaalta, tehottomalta tai yksitoikkoiselta, on tekniikkaopetus oikea valinta. Opettajillamme on myös omaa uintitaustaa sekä valmennuskokemusta, joten kaikkien neljän virallisen uintilajin (perhonen, selkä, rinta ja vapaa) tekniikoiden opetus onnistuu, kuten myös käännökset ja startit. Tekniikkaopetuksessa lähdetään liikkeelle tärkeimmästä, eli vartalon asennosta sekä otteesta veteen, jonka jälkeen edetään lajikohtaisiin harjoituksiin. Tekniikkaopetus soveltuu hyvin myös kokeneemmille uimareille, sillä harjoitukset räätälöidään lähtötason mukaan sopiviksi.

Triathlonistit

Triathlonisteille sopii yllä kuvattu tekniikkaopetus, mutta pääpaino pidetään vapaauinnin harjoittelussa. Harjoituksilla pyritään siihen, että uinti olisi yläkroppapainotteista sekä erittäin kelluvaa, jotta voimia jää mahdollisimman paljon alakropan osalta pyöräilyyn ja juoksuun. Harjoituksia voidaan uida myös märkäpuvussa sekä avovedessä, jolloin olosuhteet ovat todenmukaiset ja tekniikkaa saadaan sovellettua vielä paremmin lajiin sopivaksi. 

Räätälöidyt uintikurssit ja vesijumpat

Monipuolisen vesiliikuntaosaamisen vuoksi myös muu vesiliikunta onnistuu kauttamme! Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle soveltuva paketti!

Yksilö60

Yksi harjoituskerta kestää n. 60 minuuttia

5x

390€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

10x

690€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

20x

1190€, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

Duo60

Yksi harjoituskerta kestää n. 60 minuuttia. Parivalmennuksessa on aina kaksi oppilasta.

5x

230€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

10x

430€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

20x

730€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

Ryhmä60

Yksi harjoituskerta kestää n. 60 minuuttia. Pienryhmävalmennuksessa on 3-6 henkilöä.

5x

170€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

10x

320€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun

20x

540€/hlö, sisältää suulliset ohjeet omatoimiharjoitteluun